Geschiedenis

PaLmas ceremonie is een ceremoniebedrijf gestart in 1998. Wat toen begon als een hobby is nu uitgegroeid tot een bedrijf met een ziel.

Elke ceremonie wordt met de grootste zorg voorbereid en nauwlettend tot een goed einde gebracht. Onze wagens staan allen in showroomconditie en worden technisch perfect onderhouden.

Wij verzorgen volledige suites met hetzelfde merk en type wagen met name de oldtimer CitroŽn Traction Avant. Alle wagens hebben binnenin hetzelfde prachtige bloemstuk mee zodat dit in formatie nog mooier oogt.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen naar ons fotoalbum. Zo krijgt u een beter idee over onze professionele aanpak en de charme die onze wagens uitstralen.

Is het niet fijn om even terug te keren naar de tijd waar auto's nog zeldzaam waren en te genieten van een toen ongeëvenaarde luxewagen. Een wagen met een zee aan ruimte.

Al onze wagens worden verhuurd met bestuurder en gratis ceremoniebegeleiding aan het voertuig.

Eťn van onze wagens heeft zijn charme en uitstraling mogen bewijzen in de Vlaamse film "Het verdriet van BelgiŽ" naar het gelijknamige boek van Hugo Claus. Ook hebben wij onze medewerking met een Traction verleend in de reeks Salamander waar Geert Rouffaer zelf de wagen heeft bestuurd.Een aantal BV's hebben al van onze diensten gebruik gemaakt.